Facebook Dondurma Nasıl Yapılır?

Facebook uygulamasında hesabınızı dondurma işlemi için şu adımları takip etmeniz gereklidir:

  • Facebook ana sayfası üzerinden sağ üst köşedeki aşağıya doğru olan ok simgesine basın.
  • Ayarlar ve gizlilik kısmını seçerek ayarlar kısmına gelin.
  • Sol sütunda bulunan Facebook bilgilerine gelin.
  • Dondurma ve silme kısmına tıklayın.
  • Hesabı dondur işlemini seçin. Daha sonra ise “hesabı dondurma işlemine devam et” seçeneğine tıklayarak onaylamak için talimatları izlemeniz Facebook dondurma işlemi için yeterli olacaktır.

Facebook Hesap Dondurma İşleminde Ne Olur?

Facebook geçici hesap dondurma yapıldığı zaman şu durumlar ile karşılaşırsınız:

  • Profilinizi yalnızca siz görebilirsiniz.
  • Arkadaşlarınıza yolladığınız mesajlar gibi bazı bilgiler görünebilir.
  • Grup yöneticileri adınız ile birlikte paylaşım ve yorumlarınızı hala görebilirsiniz.
  • Facebook dondurma işleminiz halinde Oculus ürünlerine ya da Oculus bilgilerinize ulaşabilmek için Facebook hesabınızı kullanmanız söz konusu değildir.

Facebook Hesabı Dondurulduktan Sonra Nasıl Aktifleştirilir?

Facebook hesabını aktifleştirmek için profil sahibinin istediği zaman Facebook hesabına giriş yaparak ya da başka bir yere giriş yapabilmek için Facebook hesabını kullanarak hesabı yeniden aktive edebilir. Bu şekilde de Facebook dondurma işlemi sonrası hesap aktifleştirilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir